Prefiksi telefonik ndërkombëtar


Shkruani emrin ose prefiksin telefonik ndërkombëtar:

Kryeni një thirrje telefonike nga


10 shtetet ose kodet telefonike më të kërkuara:

Shteti Prefiksi telefonik ndërkombëtar TLD Ora lokale
1.Gjermania0049+49.de18:53
2.Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA)001+1.us9:53 - 14:53
3.Shqipëri00355+355.al18:53
4.Maqedonia00389+389.mk18:53
5.Greqia0030+30.gr19:53
6.Kanada001+1.ca7:53 - 14:53
7.Zvicra0041+41.ch18:53
8.Italia0039+39.it18:53
9.Belgjika0032+32.be18:53
10.Argjentina0054+54.ar14:53


Ju urojmë udhëtim të mbarë dhe/ose marrëveshje të suksesshme biznesi!

Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Gjermania '08765.123456' do të jetë '0049.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.