Prefiksi telefonik Spanja

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:

Kryeni një thirrje telefonike ngaShteti:Spanja

Prefiksi telefonik ndërkombëtar:

+34

0034

Ora lokale:

5:59

Domeneve të nivelit superior:

es

Llogaritësi I numrit të telefonitKodet e zonave të Spanja...Prefiksi telefonik Spanja

Prefiksi telefonik ku do kryhet thirrja Spanja: +34
Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Gjermania '08765 123456' do të jetë '0049.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik Spanja (hyrja telefonike)