Prefiksi telefonik +48 / 0048

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:Prefiksi telefonik ndërkombëtar:+48

0048

Shteti:

Poloni

Ora lokale:

06:54

Domeneve të nivelit superior:

pl

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '02884 1772884' duhet të shkruhet '+48 2884 1772884' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Poloni...Prefiksi telefonik +48 / 0048 / 01148

Prefiksi telefonik +48 / 0048 / 01148: Poloni
Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Poloni '08765 123456' do të jetë '0048.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik +48 / 0048 / 01148 (hyrja telefonike)