Prefiksi telefonik +47 / 0047

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:Prefiksi telefonik ndërkombëtar:+47

0047

Shteti:

Norvegjia

Ora lokale:

08:20

Domeneve të nivelit superior:

no

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '01469 1271469' duhet të shkruhet '+47 1469 1271469' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Norvegjia...Prefiksi telefonik +47 / 0047 / 01147

Prefiksi telefonik +47 / 0047 / 01147: Norvegjia
Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Norvegjia '08765 123456' do të jetë '0047.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik +47 / 0047 / 01147 (hyrja telefonike)