Prefiksi telefonik +226 / 00226

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:Prefiksi telefonik ndërkombëtar:+226

00226

Shteti:

Burkina Faso

Ora lokale:

06:55

Domeneve të nivelit superior:

bf

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '08084 148084' duhet të shkruhet '+226 8084 148084' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Burkina Faso...Prefiksi telefonik +226 / 00226 / 011226

Prefiksi telefonik +226 / 00226 / 011226: Burkina Faso
Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Burkina Faso '08765 123456' do të jetë '00226.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik +226 / 00226 / 011226 (hyrja telefonike)