Kodi telefonik / hyrja telefonike +691 / 00691

Shkruani emrin ose kodin telefonik:Kodi telefonik / hyrja telefonike:+691

00691

Shteti:

Mikronezia

Ora lokale:

23:43

Domeneve të nivelit superior:

fm

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '07616 1777616' duhet të shkruhet '+691 7616 1777616' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Mikronezia...Kodi telefonik +691 / 00691 / 011691 (hyrja telefonike)

Kodi telefonik / hyrja telefonike +691 / 00691 / 011691: Mikronezia
Udhëzime përdorimi: Kodi telefonik / hyrja telefonike për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Mikronezia '08765 123456' do të jetë '00691.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Prefiksi telefonik +691 / 00691 / 011691