Kodi telefonik / hyrja telefonike +593 / 00593

Shkruani emrin ose kodin telefonik:Kodi telefonik / hyrja telefonike:+593

00593

Shteti:

Ekuadori

Ora lokale:

06:18

Domeneve të nivelit superior:

ec

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '07616 1777616' duhet të shkruhet '+593 7616 1777616' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Ekuadori...Kodi telefonik +593 / 00593 / 011593 (hyrja telefonike)

Kodi telefonik / hyrja telefonike +593 / 00593 / 011593: Ekuadori
Udhëzime përdorimi: Kodi telefonik / hyrja telefonike për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Ekuadori '08765 123456' do të jetë '00593.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Prefiksi telefonik +593 / 00593 / 011593