Prefiksi telefonik Zelanda e Re / Aotearoa

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:Shteti:Zelanda e Re / Aotearoa

Prefiksi telefonik ndërkombëtar:

+64

0064

Ora lokale:

00:24

Domeneve të nivelit superior:

nz

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '06916 1896916' duhet të shkruhet '+64 6916 1896916' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Zelanda e Re / Aotearoa...Prefiksi telefonik Zelanda e Re / Aotearoa

Prefiksi telefonik ku do kryhet thirrja Zelanda e Re / Aotearoa. (Zelanda e Re): +64
Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Zelanda e Re / Aotearoa '08765 123456' do të jetë '0064.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik Zelanda e Re / Aotearoa (hyrja telefonike)