Prefiksi telefonik Sao Tome dhe Principe

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:Shteti:Sao Tome dhe Principe

Prefiksi telefonik ndërkombëtar:

+239

00239

Ora lokale:

4:49

Domeneve të nivelit superior:

st

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '05821 1525821' duhet të shkruhet '+239 5821 1525821' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Sao Tome dhe Principe...Prefiksi telefonik Sao Tome dhe Principe

Prefiksi telefonik ku do kryhet thirrja Sao Tome dhe Principe: +239
Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Sao Tome dhe Principe '08765 123456' do të jetë '00239.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik Sao Tome dhe Principe (hyrja telefonike)