Prefiksi telefonik Lesoto

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:Shteti:Lesoto

Prefiksi telefonik ndërkombëtar:

+266

00266

Ora lokale:

08:40

Domeneve të nivelit superior:

ls

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '09549 1159549' duhet të shkruhet '+266 9549 1159549' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Prefiksi telefonik Lesoto

Prefiksi telefonik ku do kryhet thirrja Lesoto: +266
Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Lesoto '08765 123456' do të jetë '00266.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik Lesoto (hyrja telefonike)