Prefiksi telefonik +995 / 00995

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:Prefiksi telefonik ndërkombëtar:+995

00995

Shteti:

Gjeorgjia

Ora lokale:

20:59

Domeneve të nivelit superior:

ge

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '02096 1262096' duhet të shkruhet '+995 2096 1262096' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Gjeorgjia...Prefiksi telefonik +995 / 00995 / 011995

Prefiksi telefonik +995 / 00995 / 011995: Gjeorgjia
Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Gjeorgjia '08765 123456' do të jetë '00995.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik +995 / 00995 / 011995 (hyrja telefonike)