Prefiksi telefonik +976 / 00976

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:Prefiksi telefonik ndërkombëtar:+976

00976

Shteti:

Mongolia

Ora lokale:

23:14 - 00:14

Domeneve të nivelit superior:

mn

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '09421 1819421' duhet të shkruhet '+976 9421 1819421' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Mongolia...Prefiksi telefonik +976 / 00976 / 011976

Prefiksi telefonik +976 / 00976 / 011976: Mongolia
Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Mongolia '08765 123456' do të jetë '00976.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik +976 / 00976 / 011976 (hyrja telefonike)