Prefiksi telefonik +886 / 00886

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:Prefiksi telefonik ndërkombëtar:+886

00886

Shteti:

Taivani

Ora lokale:

02:50

Domeneve të nivelit superior:

tw

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '05600 1715600' duhet të shkruhet '+886 5600 1715600' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Taivani...Prefiksi telefonik +886 / 00886 / 011886

Prefiksi telefonik +886 / 00886 / 011886: Taivani
Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Taivani '08765 123456' do të jetë '00886.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik +886 / 00886 / 011886 (hyrja telefonike)