Kodi telefonik / hyrja telefonike Bregu i Fildishtë

Shkruani emrin ose kodin telefonik:

Kryeni një thirrje telefonike ngaShteti:Bregu i Fildishtë

Kodi telefonik / hyrja telefonike:

+225

00225

Ora lokale:

12:50

Domeneve të nivelit superior:

ci

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '02500 1972500' duhet të shkruhet '+225 2500 1972500' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Bregu i Fildishtë...Kodi telefonik Bregu i Fildishtë (hyrja telefonike)

Kodi telefonik / hyrja telefonike ku do kryhet thirrja Bregu i Fildishtë. (Bregu i Fildishte): +225
Udhëzime përdorimi: Kodi telefonik / hyrja telefonike për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Bregu i Fildishtë '08765 123456' do të jetë '00225.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Prefiksi telefonik Bregu i Fildishtë