Kodi telefonik / hyrja telefonike +996 / 00996

Shkruani emrin ose kodin telefonik:Kodi telefonik / hyrja telefonike:+996

00996

Shteti:

Kirgistani

Ora lokale:

03:20

Domeneve të nivelit superior:

kg

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '03504 1343504' duhet të shkruhet '+996 3504 1343504' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Kirgistani...Kodi telefonik +996 / 00996 / 011996 (hyrja telefonike)

Kodi telefonik / hyrja telefonike +996 / 00996 / 011996: Kirgistani
Udhëzime përdorimi: Kodi telefonik / hyrja telefonike për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Kirgistani '08765 123456' do të jetë '00996.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Prefiksi telefonik +996 / 00996 / 011996