Kodi telefonik / hyrja telefonike +971 / 00971

Shkruani emrin ose kodin telefonik:Kodi telefonik / hyrja telefonike:+971

00971

Shteti:

Emiratet e Bashkuara Arabe

Ora lokale:

12:34

Domeneve të nivelit superior:

ae

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '02861 1602861' duhet të shkruhet '+971 2861 1602861' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Emiratet e Bashkuara Arabe...Kodi telefonik +971 / 00971 / 011971 (hyrja telefonike)

Kodi telefonik / hyrja telefonike +971 / 00971 / 011971: Emiratet e Bashkuara Arabe
Udhëzime përdorimi: Kodi telefonik / hyrja telefonike për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Emiratet e Bashkuara Arabe '08765 123456' do të jetë '00971.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Prefiksi telefonik +971 / 00971 / 011971