Kodi telefonik / hyrja telefonike +90392 / 0090392

Shkruani emrin ose kodin telefonik:Kodi telefonik / hyrja telefonike:+90 392

0090 392

Shteti:

Qipro (Turqia)

Ora lokale:

00:32

Domeneve të nivelit superior:

cy

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '08196 1638196' duhet të shkruhet '+90392 8196 1638196' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodi telefonik +90392 / 0090392 / 01190392 (hyrja telefonike)

Kodi telefonik / hyrja telefonike +90392 / 0090392 / 01190392: Qipro (Turqia)
Udhëzime përdorimi: Kodi telefonik / hyrja telefonike për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Qipro (Turqia) '08765 123456' do të jetë '0090392.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Prefiksi telefonik +90392 / 0090392 / 01190392