Kodi telefonik / hyrja telefonike +57 / 0057

Shkruani emrin ose kodin telefonik:Kodi telefonik / hyrja telefonike:+57

0057

Shteti:

Kolumbia

Ora lokale:

21:47

Domeneve të nivelit superior:

co

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '03264 1413264' duhet të shkruhet '+57 3264 1413264' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Kolumbia...Kodi telefonik +57 / 0057 / 01157 (hyrja telefonike)

Kodi telefonik / hyrja telefonike +57 / 0057 / 01157: Kolumbia
Udhëzime përdorimi: Kodi telefonik / hyrja telefonike për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Kolumbia '08765 123456' do të jetë '0057.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Prefiksi telefonik +57 / 0057 / 01157