Kodi telefonik / hyrja telefonike +3906 / 003906

Shkruani emrin ose kodin telefonik:Kodi telefonik / hyrja telefonike:+39 06

0039 06

Shteti:

Vatikani

Ora lokale:

10:01

Domeneve të nivelit superior:

va

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '09909 1999909' duhet të shkruhet '+3906 9909 1999909' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodi telefonik +3906 / 003906 / 0113906 (hyrja telefonike)

Kodi telefonik / hyrja telefonike +3906 / 003906 / 0113906: Vatikani
Udhëzime përdorimi: Kodi telefonik / hyrja telefonike për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Vatikani '08765 123456' do të jetë '003906.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Prefiksi telefonik +3906 / 003906 / 0113906