Kodi telefonik / hyrja telefonike +34 / 0034

Shkruani emrin ose kodin telefonik:Kodi telefonik / hyrja telefonike:+34

0034

Shteti:

Spanja

Ora lokale:

21:45

Domeneve të nivelit superior:

es

Llogaritësi I numrit të telefonitKodet e zonave të Spanja...Kodi telefonik +34 / 0034 / 01134 (hyrja telefonike)

Kodi telefonik / hyrja telefonike +34 / 0034 / 01134: Spanja
Udhëzime përdorimi: Kodi telefonik / hyrja telefonike për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Gjermania '08765 123456' do të jetë '0049.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Prefiksi telefonik +34 / 0034 / 01134