Kodi telefonik / hyrja telefonike +25524 / 0025524

Shkruani emrin ose kodin telefonik:Kodi telefonik / hyrja telefonike:+255 24

00255 24

Shteti:

Zanzibari

Ora lokale:

7:40

Domeneve të nivelit superior:

tz

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '06069 1776069' duhet të shkruhet '+25524 6069 1776069' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodi telefonik +25524 / 0025524 / 01125524 (hyrja telefonike)

Kodi telefonik / hyrja telefonike +25524 / 0025524 / 01125524: Zanzibari
Udhëzime përdorimi: Kodi telefonik / hyrja telefonike për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Zanzibari '08765 123456' do të jetë '0025524.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Prefiksi telefonik +25524 / 0025524 / 01125524