Domeneve të nivelit superior CD

Shkruani emrin e shtetit ose të domenit të nivelit superior:

Kryeni një thirrje telefonike nga


Shteti Prefiksi telefonik ndërkombëtar TLD Ora lokale
1.Republika Demokratike e Kongos+24300243cd17:05 - 18:05

Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '08765.123456' duhet të shkruhet '00243.8765.123456' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Llogaritësi I numrit të telefonitJu urojmë udhëtim të mbarë dhe/ose marrëveshje të suksesshme biznesi!Domeneve të nivelit superior CD

Domeneve të nivelit superior CD: Republika Demokratike e Kongos

Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Republika Demokratike e Kongos '08765.123456' do të jetë '00243.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.