Prefiksi telefonik +44 / 0044

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:Prefiksi telefonik ndërkombëtar:+44

0044

Shteti:

Mbretëria e Bashkuar e Britanisë

Ora lokale:

18:48

Domeneve të nivelit superior:

uk

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '04016 1374016' duhet të shkruhet '+44 4016 1374016' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Mbretëria e Bashkuar e Britanisë...Prefiksi telefonik +44 / 0044 / 01144

Prefiksi telefonik +44 / 0044 / 01144: Mbretëria e Bashkuar e Britanisë
Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Mbretëria e Bashkuar e Britanisë '08765 123456' do të jetë '0044.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik +44 / 0044 / 01144 (hyrja telefonike)