Prefiksi telefonik +39 / 0039

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:Prefiksi telefonik ndërkombëtar:+39

0039

Shteti:

Italia

Ora lokale:

23:42

Domeneve të nivelit superior:

it

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu NUK duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '02576 1122576' duhet të shkruhet '+39.02576 1122576' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Italia...Prefiksi telefonik +39 / 0039 / 01139

Prefiksi telefonik +39 / 0039 / 01139: Italia
Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Italia '08765 123456' do të jetë '0039.08765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik +39 / 0039 / 01139 (hyrja telefonike)