Prefiksi telefonik Turkmenistani

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:Shteti:Turkmenistani

Prefiksi telefonik ndërkombëtar:

+993

00993

Ora lokale:

23:45

Domeneve të nivelit superior:

tm

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '08196 1638196' duhet të shkruhet '+993 8196 1638196' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Turkmenistani...Prefiksi telefonik Turkmenistani

Prefiksi telefonik ku do kryhet thirrja Turkmenistani: +993
Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Turkmenistani '08765 123456' do të jetë '00993.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik Turkmenistani (hyrja telefonike)