Prefiksi telefonik Brazili

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:Shteti:Brazili

Prefiksi telefonik ndërkombëtar:

+55

0055

Ora lokale:

10:14 - 13:14

Domeneve të nivelit superior:

br

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '06916 1896916' duhet të shkruhet '+55 6916 1896916' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Brazili...Prefiksi telefonik Brazili

Prefiksi telefonik ku do kryhet thirrja Brazili: +55
Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Brazili '08765 123456' do të jetë '0055.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik Brazili (hyrja telefonike)