Prefiksi telefonik +966 / 00966

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:Prefiksi telefonik ndërkombëtar:+966

00966

Shteti:

Arabia Saudite

Ora lokale:

10:35

Domeneve të nivelit superior:

sa

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '0400 1440400' duhet të shkruhet '+966 400 1440400' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Arabia Saudite...Prefiksi telefonik +966 / 00966 / 011966

Prefiksi telefonik +966 / 00966 / 011966: Arabia Saudite
Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Arabia Saudite '08765 123456' do të jetë '00966.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik +966 / 00966 / 011966 (hyrja telefonike)