Prefiksi telefonik +961 / 00961

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:Prefiksi telefonik ndërkombëtar:+961

00961

Shteti:

Libani

Ora lokale:

17:52

Domeneve të nivelit superior:

lb

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '06525 1566525' duhet të shkruhet '+961 6525 1566525' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Libani...Prefiksi telefonik +961 / 00961 / 011961

Prefiksi telefonik +961 / 00961 / 011961: Libani
Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Libani '08765 123456' do të jetë '00961.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik +961 / 00961 / 011961 (hyrja telefonike)