Prefiksi telefonik +82 / 0082

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:Prefiksi telefonik ndërkombëtar:+82

0082

Shteti:

Korea Jugore

Ora lokale:

14:27

Domeneve të nivelit superior:

kr

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '08196 1638196' duhet të shkruhet '+82 8196 1638196' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Korea Jugore...Prefiksi telefonik +82 / 0082 / 01182

Prefiksi telefonik +82 / 0082 / 01182: Korea Jugore
Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Korea Jugore '08765 123456' do të jetë '0082.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik +82 / 0082 / 01182 (hyrja telefonike)