Prefiksi telefonik +676 / 00676

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:Prefiksi telefonik ndërkombëtar:+676

00676

Shteti:

Tonga

Ora lokale:

17:46

Domeneve të nivelit superior:

to

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '0525 1300525' duhet të shkruhet '+676 525 1300525' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Tonga...Prefiksi telefonik +676 / 00676 / 011676

Prefiksi telefonik +676 / 00676 / 011676: Tonga
Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Tonga '08765 123456' do të jetë '00676.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik +676 / 00676 / 011676 (hyrja telefonike)