Prefiksi telefonik +420 / 00420

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:

Kryeni një thirrje telefonike nga


Shteti Prefiksi telefonik TLD Ora lokale
1.Çekia+42000420cz17:12

Shënim:
Këtu NUK duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '08765.123456' duhet të shkruhet '00420.08765.123456' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Llogaritësi I numrit të telefonitJu urojmë udhëtim të mbarë dhe/ose marrëveshje të suksesshme biznesi!Prefiksi telefonik +420 / 00420 / 011420

Prefiksi telefonik +420 / 00420 / 011420: Çekia


Kodi telefonik +420 / 00420 / 011420