Prefiksi telefonik +3906 / 003906

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:Prefiksi telefonik ndërkombëtar:+39 06

01139 06

Shteti:

Vatikani

Ora lokale:

14:38

Domeneve të nivelit superior:

va

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '09709 1669709' duhet të shkruhet '+3906 9709 1669709' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Prefiksi telefonik +3906 / 003906 / 0113906

Prefiksi telefonik +3906 / 003906 / 0113906: Vatikani
Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 011, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Vatikani '08765 123456' do të jetë '0113906.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik +3906 / 003906 / 0113906 (hyrja telefonike)