Prefiksi telefonik +358 / 00358

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:Prefiksi telefonik ndërkombëtar:+358

00358

Shteti:

Finlanda

Ora lokale:

05:52

Domeneve të nivelit superior:

fi

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '08125 1438125' duhet të shkruhet '+358 8125 1438125' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Finlanda...Prefiksi telefonik +358 / 00358 / 011358

Prefiksi telefonik +358 / 00358 / 011358: Finlanda
Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Finlanda '08765 123456' do të jetë '00358.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik +358 / 00358 / 011358 (hyrja telefonike)