Prefiksi telefonik +290 / 00290

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:Prefiksi telefonik ndërkombëtar:+290

00290

Shteti:

Shën Elena

Ora lokale:

18:45

Domeneve të nivelit superior:

sh

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '04229 1974229' duhet të shkruhet '+290 4229 1974229' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Shën Elena...Prefiksi telefonik +290 / 00290 / 011290

Prefiksi telefonik +290 / 00290 / 011290: Shën Elena
Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Shën Elena '08765 123456' do të jetë '00290.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik +290 / 00290 / 011290 (hyrja telefonike)