Prefiksi telefonik +230 / 00230

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:Prefiksi telefonik ndërkombëtar:+230

00230

Shteti:

Ishulli Mauricius

Ora lokale:

08:53

Domeneve të nivelit superior:

mu

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '00 1890000' duhet të shkruhet '+230 0 1890000' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Ishulli Mauricius...Prefiksi telefonik +230 / 00230 / 011230

Prefiksi telefonik +230 / 00230 / 011230: Ishulli Mauricius
Udhëzime përdorimi: Prefikset Ndërkombëtare për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Ishulli Mauricius '08765 123456' do të jetë '00230.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik +230 / 00230 / 011230 (hyrja telefonike)