Prefiksi telefonik +1 / 001

Shkruani emrin ose prefiksin telefonik:

Kryeni një thirrje telefonike nga


Shteti Prefiksi telefonik TLD Ora lokale
1.Kanada001+1.ca16:36 - 23:36
2.Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA)001+1.us18:36 - 23:36
3.Bahamet001 242+1 242.bs21:36
4.Barbadosi001 246+1 246.bb22:36
5.Anguilla001 264+1 264.ai22:36
6.Antigua dhe Barbuda001 268+1 268.ag22:36
7.Ishujt Virgjin të Britanisë001 284+1 284.vg22:36
8.Ishujt Virgjin të Amerikës001 340+1 340.vi22:36
9.Ishujt Kajman001 345+1 345.ky21:36
10.Bermuda001 441+1 441.bm22:36
11.Grenada001 473+1 473.gd22:36
12.Ishujt Turks dhe Kaikos001 649+1 649.tc21:36
13.Montserrati001 664+1 664.ms22:36
14.Ishujt e Marianës Veriore001 670+1 670.mp12:36
15.Guam001 671+1 671.gu12:36
16.Samoa Amerikane001 684+1 684.as15:36
17.Sint Maarten001 721+1 721.sx22:36
18.Shën Lucia001 758+1 758.lc22:36
19.Dominika001 767+1 767.dm22:36
20.Shën Vincenti dhe Grenadinet001 784+1 784.vc22:36
21.Porto Riko001 787+1 787.pr22:36
22.Hawaii001 808+1 808.us16:36
23.Ishujt Midway001 808+1 808.um15:36
24.Republika Domenikane001 809+1 809.do22:36
25.Republika Domenikane001 829+1 829.do22:36
26.Republika Domenikane001 849+1 849.do22:36
27.Trinidad dhe Tobago001 868+1 868.tt22:36
28.Shën Kits dhe Nevis001 869+1 869.kn22:36
29.Xhamaika001 876+1 876.jm21:36
30.Porto Riko001 939+1 939.pr22:36


Ju urojmë udhëtim të mbarë dhe/ose marrëveshje të suksesshme biznesi!

Udhëzime përdorimi: Prefiksi telefonik për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Gjermania '08765.123456' do të jetë '0049.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Kodi telefonik 001