Kodi telefonik Italia

Shkruani emrin ose kodin telefonik:

Kryeni një thirrje telefonike nga


Shteti Kodi telefonik TLD Ora lokale
1.Italia+390039it5:18

Shënim:
Këtu NUK duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '08765.123456' duhet të shkruhet '0039.08765.123456' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Llogaritësi I numrit të telefonitJu urojmë udhëtim të mbarë dhe/ose marrëveshje të suksesshme biznesi!Kodi telefonik Italia

Kodi telefonik ku do kryhet thirrja Italia: +39


Prefiksi telefonik Italia