Kodi telefonik / hyrja telefonike Australia

Shkruani emrin ose kodin telefonik:Shteti:Australia

Kodi telefonik / hyrja telefonike:

+61

0061

Ora lokale:

18:52 - 20:52

Domeneve të nivelit superior:

au

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '02336 1192336' duhet të shkruhet '+61 2336 1192336' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Australia...Kodi telefonik Australia (hyrja telefonike)

Kodi telefonik / hyrja telefonike ku do kryhet thirrja Australia: +61
Udhëzime përdorimi: Kodi telefonik / hyrja telefonike për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Australia '08765 123456' do të jetë '0061.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Prefiksi telefonik Australia