Kodi telefonik / hyrja telefonike +960 / 00960

Shkruani emrin ose kodin telefonik:Kodi telefonik / hyrja telefonike:+960

00960

Shteti:

Maldivet

Ora lokale:

21:58

Domeneve të nivelit superior:

mv

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '09725 1419725' duhet të shkruhet '+960 9725 1419725' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Maldivet...Kodi telefonik +960 / 00960 / 011960 (hyrja telefonike)

Kodi telefonik / hyrja telefonike +960 / 00960 / 011960: Maldivet
Udhëzime përdorimi: Kodi telefonik / hyrja telefonike për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Maldivet '08765 123456' do të jetë '00960.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Prefiksi telefonik +960 / 00960 / 011960