Kodi telefonik / hyrja telefonike +39 / 0039

Shkruani emrin ose kodin telefonik:Kodi telefonik / hyrja telefonike:+39

0039

Shteti:

Italia

Ora lokale:

17:26

Domeneve të nivelit superior:

it

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu NUK duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '01444 1411444' duhet të shkruhet '+39.01444 1411444' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Italia...Kodi telefonik +39 / 0039 / 01139 (hyrja telefonike)

Kodi telefonik / hyrja telefonike +39 / 0039 / 01139: Italia
Udhëzime përdorimi: Kodi telefonik / hyrja telefonike për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Italia '08765 123456' do të jetë '0039.08765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Prefiksi telefonik +39 / 0039 / 01139