Kodi telefonik / hyrja telefonike +385 / 00385

Shkruani emrin ose kodin telefonik:

Kryeni një thirrje telefonike ngaKodi telefonik / hyrja telefonike:+385

00385

Shteti:

Kroacia

Ora lokale:

1:51

Domeneve të nivelit superior:

hr

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '0725 1520725' duhet të shkruhet '+385 725 1520725' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Kroacia...Kodi telefonik +385 / 00385 / 011385 (hyrja telefonike)

Kodi telefonik / hyrja telefonike +385 / 00385 / 011385: Kroacia
Udhëzime përdorimi: Kodi telefonik / hyrja telefonike për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Kroacia '08765 123456' do të jetë '00385.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Prefiksi telefonik +385 / 00385 / 011385