Kodi telefonik / hyrja telefonike +381 / 00381

Shkruani emrin ose kodin telefonik:Kodi telefonik / hyrja telefonike:+381

00381

Shteti:

Sërbia

Ora lokale:

09:04

Domeneve të nivelit superior:

rs

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '04176 1994176' duhet të shkruhet '+381 4176 1994176' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Sërbia...Kodi telefonik +381 / 00381 / 011381 (hyrja telefonike)

Kodi telefonik / hyrja telefonike +381 / 00381 / 011381: Sërbia
Udhëzime përdorimi: Kodi telefonik / hyrja telefonike për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Sërbia '08765 123456' do të jetë '00381.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Prefiksi telefonik +381 / 00381 / 011381