Kodi telefonik / hyrja telefonike +352 / 00352

Shkruani emrin ose kodin telefonik:Kodi telefonik / hyrja telefonike:+352

00352

Shteti:

Luksemburgu

Ora lokale:

03:21

Domeneve të nivelit superior:

lu

Llogaritësi I numrit të telefonit


Shënim:
Këtu NUK duhet të hiqet zeroja e parë e kodit të qytetit. Pra numri '07341 1197341' duhet të shkruhet '+352.07341 1197341' së bashku me prefiksin telefonik ndërkombëtar.


Kodet e zonave të Luksemburgu...Kodi telefonik +352 / 00352 / 011352 (hyrja telefonike)

Kodi telefonik / hyrja telefonike +352 / 00352 / 011352: Luksemburgu
Udhëzime përdorimi: Kodi telefonik / hyrja telefonike për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Luksemburgu '08765 123456' do të jetë '00352.08765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Prefiksi telefonik +352 / 00352 / 011352