Kodi telefonik +1808 / 001808

Shkruani emrin ose kodin telefonik:

Kryeni një thirrje telefonike nga


Shteti Kodi telefonik TLD Ora lokale
1.Hawaii+1 808001 808us5:24
2.Ishujt Midway+1 808001 808um4:24


Ju urojmë udhëtim të mbarë dhe/ose marrëveshje të suksesshme biznesi!Kodi telefonik +1808 / 001808 / 0111808

Kodi telefonik +1808 / 001808 / 0111808: Ishujt Midway

Udhëzime përdorimi: Kodi telefonik për thirrje ndërkombëtare janë të ngjashme me kodet e qyteteve për thirrje të kryera nga një qytet në një qytet tjetër. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kodi i qytetit duhet fshirë në rastet e thirrjeve drejt shteteve të tjera. Për thirrje ndërkombëtare, i interesuari duhet të shtypë kodin telefonik të shtetit, i cili zakonisht fillon me 00, më pas të shtypë kodin e qytetit, përgjithësisht duke hequr zeron e parë të këtij të fundit, dhe si përfundim numrin e personit të cilin dëshiron të telefonojë. Si rrjedhojë, numri i telefonit të përdorur për të kryer një thirrje brenda Gjermania '08765.123456' do të jetë '0049.8765.123456' për thirrje nga Austria, Zvicra apo çdo shtet tjetër.


Prefiksi telefonik +1808 / 001808 / 0111808