Domeneve të nivelit superior Antigua dhe Barbuda

Shkruani emrin e shtetit ose të domenit të nivelit superior:

Kryeni një thirrje telefonike ngaShteti:Antigua dhe Barbuda

Domeneve të nivelit superior:

ag

Ora lokale:

8:30


Domeneve të nivelit superior Antigua dhe Barbuda

: ag